Het Kunstenfestival wordt georganiseerd door zorgboerderij Emiliushoeve, onder het motto 'Kunst kent géén beperking'.

IK-BOKS

IK-BOKS is een kermisautomaat voor toekomstige wereldverbeteraars. Trek de bokshandschoen aan en geef de machine ervan langs. Jaag de wijzer de hoogte in en bepaal zo je doel om voor te vechten. Met je vingerafdruk bezegel je jouw belofte voor duurzame ontwikkeling.

– Ik boks voor een betere wereld. Bij ons kan je iets verliezen. Verliezen is hip. Lang leve verliezen, want verliezen is kiezen en verliezen is uiteindelijk ook winnen. –

Een project van Rooftoptiger en 11.11.11.


TRANSFORMER VAN

De Transformer is een sociaal-artistiek project. Cursisten van Steunpunt Tewerkstelling en jongeren uit Borgerhout en van jeugdwerking Kras bouwden samen met de kunstenaars van Rooftoptiger een Lada Niva om tot een robotreus.

De Transformer staat symbool voor de transformatie die de jongeren ondergingen in de loop van het project, maar ook voor de gewenste veranderingen in hun leefwereld. De robot gaf de jongeren letterlijk een stem. Als MC’s verkondigden ze hun boodschap door in rijmvorm te spreken via hun Transformer.


USEMAN

UseMan.bio, komt nooit te laat.


THE IMA OF BLATHI

The Ima of Blathi… en dat staat voor “The International Music Association of BlaBla and Things”, of gemakkelijker: de kleinste fanfare ter wereld


HET KABINET – SCHIETKRAAM

Het Kabinet komt met hun charmante schietshow waar jij de kogels hanteert.


TREINMUSEUM

“Je hebt autisme en je hebt treintisme en dat laatste heb ik! Mijn grootste wens is dat er een spoorlijn komt die rechtstreeks door het veld van de Emiliushoeve gaat. PS : Kom graag een kijkje nemen in mijn trein museum op het Kunsten Festival. Ik ben van dienst !”

Joel Delmotte (begeleid) werkzaam bij de NMBS.


Ga zeker eens binnen in onze cinema, u vindt hem op het terrein! Hier kan u prachtige animatiefilms zien van Anna Heuninck en Roman Klochkovzijn.

http://www.annaheuninck.be

http://www.romanklochkov.be


Facebook event